Välkommen till bloggen!

Hej, och välkommen till min nya blogg!

Jag tänker inte skriva så himla mycket om mig själv i detta inlägg, det har jag nämligen redan gjort (och alldeles för långt dessutom…) på undersidorna “om mig och odjuren” samt “tidigare hästar”.

Jag har skapat denna blogg för att ha delvis som träningsdagbok och delvis som uppdatering för nära och kära angående vad som händer i mitt liv nu när jag tagit mitt pick och pack, hundar och häst och flyttat med pojkvännen ner till Malmö.

För er som inte hunnit (eller orkat) läsa “om mig” så är jag 26 år gammal, och har precis tagit upp ridningen igen efter ett uppehåll på sisådär 12 år! 🙂 Jag har köpt Sockan, ett 12:årigt halvblod, av en vän till familjen.

Sockan har gått 3:års testet, men har efter det knappt blivit riden utan har mest gått i hagen och haft det bra.

I denna blogg kommer du kunna följa oss, två glada nybörjare, och vår resa mot Grand Prix-dressyr (eller kanske mer realistiskt LB.. 😉 ).

13275679_10154042049981550_404647068_n

2 thoughts on “Välkommen till bloggen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s