Hur pinsam får man vara?! 

Idag har jag nått höjden av all pinsamhet… 🙈 Alltså jag orkar knappt tänka på det!

Jag har ju berättat tidigare att vi köpt hus (jag lovar att det kommer bilder snart!) och idag var det dags för besiktning… Trodde jag ja! Jag var 100 procent säker på att jag bokat med besiktningsmannen idag, onsdag kl 13:00. Jag, Jonathans pappa och säljarna möttes vid huset kl 13. Ingen besiktningsman kom. Jag försökte ringa, han svarar inte. Plötsligt får jag en klump i magen – vi pratade väl om samma onsdag? 

Snabbt som attan rycker jag upp mobilen, och stirrar förskräckt på bekräftelsen: genomförs den 8/6-2016. HUR PINSAMT?! Jag hade alltså dragit ihop alla RN hel vecka för tidigt. Ville bara sjunka genom marken, haha! 


Söt-Sockan med åsneöron idag!

Det positiva som hänt idag då – jag tog ut Sockan och tömkörde på ridbanan. Hon är såååå duktig, tuffar på och gör sitt bästa hela tiden!

Självklart gjorde hon en obligatorisk rullning i hagen som tack för en grundlig rykt… 😜


Sockan i hagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *