Vår semester på Kreta

Ber om ursäkt för att mitt första inlägg på två veckor inte är hästrelaterat, men känns inte som att det finns så mycket att berätta då jag och J varit på semester på Kreta i en vecka. 🙂

13480007_10154114826341550_1794830345_n
Fantastiskt väder och varmt hav! <3

Jag ska villigt erkänna att det är ganska skönt att vara hemma igen… Saknade både vovvarna och Sockan en hel del. Fick dämpa abstinensen lite när jag hittade en katt att klappa, men det är inte riktigt samma sak… 😉

Själva trippen var ganska spontan – vi bokade på onsdagen och åkte på torsdagen. Lyckades hitta en riktigt bra deal, en resa som egentligen kostade 12 000:- fick vi för 2 500:-. Rätt lagom med andra ord. 😉 Vi spenderade i princip hela veckan på att promenera och äta gott.

Ena dagen tog vi en båtresa runt Kri-Kriön och snorklade, bland annat över ett sjunket stridsflygplan från WWII (och en reseledare som bäst beskrivs som en galen 55:åring man i gula speedos 😉 ). Det var riktigt häftigt, förutom kallsuparna som är riktigt horribla då jag verkligen tycker saltvatten är gräsligt. Varje gång inbillar jag mig att det smakar som att svälja en manet, HAHA.

Sockan har med andra ord fått semester, och igår när jag red för första gången på en vecka märktes det verkligen… Full fart framåt! Idag blev det vilodag men imorgon kör vi ett pass på banan – jag uppdaterar närmare då. Nedan kommer lite mer bilder från Kreta 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *