Myshelg i Falsterbo

13650575_10154166747506550_726908080_n.jpg
Patrik Kittel och Delauney som vann lördagens Grand Prix Kür.

Den här helgen har varit en riktig myshelg i hästens tecken. Min bästa vän Amanda kom till oss i fredags, och det är lika härligt som alltid när hon kommer. Det är jobbigt att inte kunna umgås lika mycket som vi gjorde innan – när jag bodde i Växjö umgicks vi i princip varje dag, och nu är det helt plötsligt 25 mil mellan oss. Fredagskvällen gick bara åt till mys – jag lagade mat och därefter satt vi bara uppe och pratade och tittade på film.

På lördagen åkte vi direkt till Falsterbo, såg en massa fina hästar och mös i solen! Jag hade satt en mental spärr på plånboken då jag verkligen inte behöver mer utgifter just nu, och otroligt nog lyckades jag faktiskt hålla mig utan att köpa en enda pryl! 😉

J jobbade tyvärr natten mellan lördag och söndag, men jag och Amanda åkte till två av J:s kompisar på lite förfest innan vi avslutade kvällen på Etage i Malmö. Både jag och Amanda var riktigt toppade ett tag, vilket vi fick lida över idag.. 😉 Både hon och jag vaknade vansinnigt bakfulla vid 15.00, haha!

Hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag 🙂

6 reaktioner på ”Myshelg i Falsterbo

    • Sanna Johansson skriver:

      Haha, vilken tur! Jag och sambon har precis köpt hus, lite ute på landet.. Man får väl börja smått antar jag. 😉 Vi är överens om att vi ska flytta igen om ca 5 år. Får se om vi går på min linje med gård, eller hans linje med mitt i stan.. Haha! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *