Vårt nya hus!

Jag har ju helt glömt att skriva om vårt nya hus, hörrni! trots att jag inte fick någon hästgård (jag tjatar fortfarande på J, någon gång måste han ge med sig…) så känns det jättebra. Vi får tillträde den 26:e september och jag längtar såååå mycket.

Det ligger lite utanför Malmö (precis i utkanten av Malmö kommun) och det är supernära till ett par olika stall. Jonathan är också nöjd – det finns en massa nördprylar där, som fingeravtryckslås och automatisk grind.

5224261.jpg
Så mysig och lättskött trädgård!

52242315224235
Stort och mysigt kök – jag är dock osäker på om jag gillar det röda kaklet.

5224269
En av de bästa sakerna med hela huset – ett stort och uppvärmt uterum! ❤

Jag är sååå himla glad – kan knappt vänta 🙂

9 thoughts on “Vårt nya hus!

 1. Sätilaryttaren says:

  wow vilken hus ni har hittat *avis!* Jag och min kille letar och letar men det finns knappt några hus ute på annons 😦 eller jo om man vill flytta men Fredrik fick nytt jobb i våras och trivs så bra..

  sv; hur fungerar det att joba hemifrån, måste man inte ha världesn självdiciplin? Det hade jag aldrig klarat av, haha!

  Like

 2. Charlotte says:

  Wow vilket hus! Jag och min man har precis flyttat till utkanten av Malmö här med😊Tyvärr ingen gård denna gång här heller men jag tjatar precis som du. Tänker att det ska bli min egen 40 års present😂 Lycka till med flytten och din lilla hemlis😉Spännande! Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar😜

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s