En härlig vecka!

Denna veckan hade jag fullt upp – mina föräldrar kom nämligen ner och hälsade på oss, och stannade i 2 nätter. Det blev lite tight att både få in sina jobbtimmar och att hänga med dem, men vill man så går det! Har ca 5 timmar jag ligger efter, som jag får jobba in i helgen istället. Riktigt fullspäckad vecka med andra ord!

Jag började onsdagen med att stiga upp tidigt och jobba på, för att få in så många timmar som möjligt innan mamma och pappa kom. De rullade in framåt kvällningen, och tyvärr hade J kvällspass så han fick inte träffa dem då. Det första vi gjorde var att åka till hotellet och checka in dem (vi bor ju på 35 kvadrat, så även om de gärna hade fått sova här tyckte de att det var skönare med ett eget rum). Därefter tog vi en tidig middag på Jensens, som även om den absolut inte är en restaurang i min smak, faktiskt var helt okej.  Efter mat och lite skitsnack promenerade vi först till Emporia för att köpa ett par flarror vin, och därefter hem till oss.

13714389_10154181721961550_2061673344_n.jpg
Myspys i trädgården <3 

Avslutningsvis blev det en hamburgare på McDonalds, och sen följde jag päronen hem till hotellet där vi hängde till 23:30-tiden, då J slutat jobba och kom förbi och hämtade mig.

Torsdags morgon steg vi upp tidigt för att Sockis skulle få nya skor, och för att vi skulle hinna rida. Det tog en stund (varför tar det alltid längre tid i stallet än man tror?) och trots att vi åkte vid 08.30 var vi inte hemma förrän 13-tiden!

Tanken var att vi skulle åka till Köpenhamn och gå där hela dagen, då J var ledig hela torsdagen. Nu blev vi lite sena, men åkte ändå – vilket kan ha varit veckans onödigaste grej! 😉 Det var så fruktansvärt fullt med folk och faktiskt sämre väder än här hemma i Malmö, så efter en fika och ett glas vin var det ingen av  oss som var ett dugg sugen på  att promenera runt där. Så hem igen blev det – jag tror nästan det tog längre tid för oss att åka tåg än vad vi faktiskt var i Köpenhamn! 😉

Det blev en riktig snabbvisit i Köpenhamn i alla fall! 😉

Tanken var att vi skulle åka direkt till centrala Malmö och käka efter Kph, men ingen av oss var riktigt sugen på det. Vi handlade lite småplock och käkade hemma i trädgården istället.

Fredagen inleddes också med häst och ridning, dock lite kortare tid i stallet denna gång. 😉 Vi åkte också och tittade på huset vi köpt – vi skulle titta på vinden och ny ventilation som satts in, men passade på att visa mamma och pappa på samma gång. Det gillade det också, så det blir nog faktiskt toppenbra där. 🙂

Innan de körde hem avslutade vi med en middag på Mando i Malmö – rekommenderas starkt! Deras planka var toppen. 🙂

Över lag en riktigt härlig vecka – jag saknar verkligen mina föräldrar, som jag brukar vara hos rätt mycket annars. Eftersom att jag flyttade hemifrån redan vid 16 års ålder har vi en väldigt bra relation (jag inbillar mig att det är för att jag inte bott där så länge att man börjat bråka en massa i vuxen ålder). Blir extra påtagligt när de kommer och hälsar på – men jag bedriver lite kampanj för att de ska flytta ner. Ännu så länge verkar det lönlöst, men skam den som ger sig…! 😉

13695254_10154181721636550_351580752_n
Mammi och Socki! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *