Hästen utvecklas men bloggen står still

På senaste tiden har jag verkligen varit usel på att blogga regelbundet! Det känns som att min olycka och bäckenbensfrakturerna satte stopp för det hela, och därefter har jag liksom inte riktigt kommit igång.

Den goda nyheten är väl att jag kommit igång med ridningen igen, och försöker hålla igång för fullt. Jag märker stor skillnad på hur Sockan ser ut och hur mycket hon orkar. Traven känns super, nu är det bara galoppfattningarna vi kämpar med – hon har haft svårt att fatta höger galopp, och jag har avvaktat för att stärka upp och få henne liksidig. Nu går det dock ganska bra, så jag funderar på att kanske anmäla mig till en tävling den 18/2… Bara LC och LB eftersom att det blir Sockans första tävling någonsin, och min första på ca 15 år… Men det känns supernervöst. Jag ska klura lite till på det… 😉

sockan-jmf
Sockan nu jmf med i somras när jag började rida henne.

Jag velar fortfarande mycket angående om jag ska betäcka henne i år eller inte. Jag vill ha en fölunge som är redo att börja ridas om 4-5 år när Sockan börjar bli äldre. Risken är väl dock att hon får förbli avelssto om jag börjar ta fölungar, för mamma vill också ha en avkomma efter henne, och även andra personer har visat intresse… Vi får se! Amalie som jag rider för tyckte jag skulle vänta ett år och passa på att tävla lite, så det kanske får bli så. Och när man har avslutat ett riktigt bra pass är man inte så sugen på att sluta rida henne heller.. 😉 Nåja, det är ju några månader kvar tills jag måste bestämma mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *