Träning för Amalie

Idag var det träningsdags för mig och Snoken! Jag rider för Amalie Egholm Hebsgaard, har gjort det 3-4 gånger nu och det fungerar superbra. Amalie är (såklart) väldigt duktig, och det känns som att hon anpassar passen väldigt mycket efter just mig och Snoken. Känns toppenbra!

snoken-ridhusFröken snok, redo för träning.

Idag tränade vi mest på galoppen, eftersom att det är den jag är mest osäker på (och tränat minst på). Efter min olycka har det mest blivit trav och skritt, och så har jag skjutit problemet med galoppen framför mig eftersom att det varit svårt för oss.

Idag fick jag med mig mycket konkreta tips inför tävlingen, men också mycket att öva på i galoppen! Jag har varit lite för mesig och inte hållit ihop henne riktig tidigare, men ett par gånger nu kändes det mycket bättre än det brukar göra. Framför allt vet vi också vad vi ska öva på tills nästa gång! 🙂

2 reaktioner på ”Träning för Amalie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *