Receptet på fantastiskt (äckligt) kaffe

Dålig uppdatering igår, tyvärr på grund av att jag hade en riktigt hektisk dag – steg upp och åkte hemifrån vid 6 på morgonen, och kom hem vid 23.

Min dag började på ett riktigt tråkigt sätt – jag är ju verkligen ingen morgonmänniska. Steg upp vid 6 för att åka till Jönköping på tjänsteresa, och skulle snabbt hoppa i kläderna och in i bilen. Passade dock på att fixa kaffe innan – tre espressos i en stor kopp mjök, blir perfekt morgonkaffe. Jag gjorde precis som vanligt, micrade lite mjölk och fixade kaffet.

Jag insåg i efterhand, när jag redan satt i bilen, att det inte är skitsmart att micra i en thermokopp. Den är ju liksom gjord för att hålla temperaturen i koppen. Med andra ord håller den alltså ute microvågorna som ska värma mjölken… Så det blev helt enkelt en riktigt äcklig kall kopp med stor kaffe för min del. 😉 Rekommenderas ej.

Resten av dagen spenderades i Jönköping, med jobb. Åkte hem på kvällen och stannade hos Sockan innan jag åkte hem. Vi övade mest galopp – högerfattningarna börjar bli bra nu! Ska bara kunna galoppera vägarna också, vilket verkar bli lite mer problematiskt.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *