Skriver listor och handlar prylar

Idag började morgonen uselt, med att min älskade kaffemaskin gick sönder! Med andra ord var det dags för en shoppingrunda, och jag passade såklart på att läsa TR och skriva en handlar-lista till Socki inför tävlingen. Inte för att det är speciellt långt, vi har 4 minuter till närmaste köpcentrum, men jag hatar verkligen att handla…

Innan detta blev det dock en sväng till Sockis. Det blev en snabb runda idag, hon skulle egentligen vila men jag ville öva lite på galoppfattningarna, för säkerhets skull!

snokis-fonster

Det blev ett riktigt kort pass, nästan enbart skritt och totalt 5-10 minuter i trav och galopp. Passade också på att dra fram ett par dressyrstaket, och lyckligtvis tyckte Sockis inte att det var speciellt läskigt! 🙂 Fattningarna gick också helt okej. Håll tummarna för att det går vägen i övermorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *