Tillbaka i Sverige!

Ääääntligen tillbaka i Sverige! Visst är det skönt med semester, men det är tråkigt att vara utan både häst och hundar. 🙂

Jag och Jonathan har spenderat två veckor i USA – första veckan var jobb för mig, då vi gick på Global Pet Expo (en mässa för husdjursprodukter), men andra veckan blev semester då vi åkte ner till Miami.

Första veckan spenderade vi med en av mina leverantörer (de var såklart inte superglada att jag var där för att hitta nya leverantörer, men jag lovade att inte byta ut deras produkter, haha.. 😉 ). Under denna vecka bodde vi i Orlando. Global Pet Expo var som vanligt fantastiskt bra och välorganiserat, men det är säkert 4000+ utställare – med andra ord helt omöjligt att se allt på bara tre dagar!

17814122_10155029410021550_2114022975_n
Villan vi fick bo i första veckan.

ALLT är enormt i USA. Nachotallriken var tänkt som en förrätt till en person, och den gigantiska koppen kaffe toppad med grädde är tydligen en vanlig “morgonkaffe”.

Över lag är det fantastiskt vackert Florida. Första bilden är tagen i Key West, andra på ett café på Miami Beach.

En av de sista dagarna spenderade vi på Miami Seaquarium. INTE något jag rekommenderar… Uttråkade djur i alldeles för små inhägnader.

Det var oerhört skönt (och välbehövligt) med semester, men jag är glad att vara hemma igen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *