Det ska bli bebis!

Ja, det Ă€r sant! 😀 Dock inte pĂ„ Sockan, som jag hade tĂ€nkt mig egentligen… Jag har bestĂ€mt mig för att rida henne ett Ă„r till, se hur det gĂ„r och hur hon utvecklas. PĂ„ sĂ„ vis ska vi försöka fĂ„ lite rutin pĂ„ tĂ€vling sĂ„ vi kan komma ut och visa “pĂ„ riktigt” vad vi kan, utan att hon har panik och försöker hoppa dressyrstaketet för att komma ifrĂ„n… Och fĂ„r allt mellan 3 och 8 beroende pĂ„ nervositetsgrad… Haha!

Nej, det Ă€r faktiskt (OTROLIGT nog) min kĂ€ra mamma som bestĂ€mt sig för att betĂ€cka Nettan! Efter OERHÖRT lĂ„ng tids velande har hon bokat. Och nĂ€r jag sĂ€ger oerhört lĂ„ng tid menar jag inte veckor eller mĂ„nader… Vi snackar ÅR. I plural. MĂ„nga Ă„r.

Hon har dessutom valt “min” hingst (haha, alltsĂ„ den som Sockan förhoppningsvis ska betĂ€ckas med nĂ€sta Ă„r), Dragon Welt (lĂ€nk till Tullstorps info om Dragon Welt). Han Ă€r sĂ„ fantastiskt hĂ€rlig! Jag blir sĂ„klart lite sugen pĂ„ att göra det jag ocksĂ„, sĂ„ bebisarna kan leka med varandra… Men nĂ€sta Ă„r blir bĂ€ttre timing för min del!

Det ska bli sĂ„ himla roligt att se vad det blir av kombinationen. 🙂 Att det blir en fux Ă€r ju 100% sĂ€kert, förhoppningsvis ocksĂ„ med blĂ€s och fyra vita fötter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rubinett, snart med bebis vid sidan?

2 reaktioner pĂ„ ”Det ska bli bebis!

 1. Caroline Johansson skriver:

  Vad roligt! Blup-info till “Nettan”? Hade jag haft ett annat sto (typ ett högrest dressyrsto 😉 ) hade jag ocksĂ„ tittat pĂ„ DW. Otroligt fin hĂ€st med ett temperament som verkar fantastiskt: lugn men uppmĂ€rksam och arbetsvillig i ett hĂ€rligt fuxfĂ€rgat paket!

  • Sanna Johansson skriver:

   https://www.blup.se/sv-SE/horses/115795-rubinett-swb

   Info om Nettan ovan! TyvĂ€rr tycker vi inte att gĂ„ngartspoĂ€ngen Ă€r riktigt rĂ€ttvisa (enligt förra Ă€garen var hon riktigt spĂ€nd och nog inte riktigt redo att visas, men hon Ă€r trevlig över lag och kommer förhoppningsvis bli en bra morsa. 😀 Oturligt nog Ă€r varken jag eller mamma superförtjusta i fuxar, och dĂ€r Ă€r det ju 100% sĂ€kerhet att det blir en.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *