Barbackaridning

Igår blev det en snabb sväng i stallet – egentligen tänkte jag inte rida alls, men sen fick jag lite feeling och beslutade mig för att köra ett barbackapass!

Jag tänkte bara skritta och trava lite lätt, men det slutade med ett riktigt arbetspass i traven, för plötsligt började hon jobba på och det kändes riktigt bra – bättre än det gjort på länge! Hon var riktigt med för hjälperna och började trampa på och ta i ordentligt. Ironiskt nog tror jag det beror på att jag inte hamnar bra i sadeln, det är nog dags att byta ändå…

13275782_10154044890686550_1996858670_n

3 thoughts on “Barbackaridning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s