Ojdå, ibland blir det fel….

Har ni fått den någon gång? Den där härliga insikten, när man förstår att man är riktigt, riktigt korkad…

Jag har numera insett att jag inte har samma hjärnkapacitet som när jag var 12, och att jag därmed inte kan plugga in ett dressyrprogram dagen innan start. Vi laddar inför vår första PnR någonsin (tävlat lokalt en gång innan), och jag har såklart, gammal och vis som jag blivit, pluggat på programmen i över en vecka.

Nu, när jag läser startlistan, inser jag att första klassen är LC:2… INTE LC:1, som jag pluggat en vecka. Hej felridning, hahaha!

Nåja, man kan inte bli mer än utesluten. Håll tummarna för mig, kompisar! 😉

7 thoughts on “Ojdå, ibland blir det fel….

  1. Jessika says:

    Ooops! Jag pluggade fel på ett moment i ett program en gång. Jag tror att det var en övergång till skritt som jag hade missat totalt när jag lärde mig programmet, så på själva tävlingsdagen var jag lyckligt ovetandes och travade hela vägen där det egentligen skulle ha varit en övergång till skritt. Eftersom det var ett sånt där trav – skritta 6 steg – trav igen-moment så blåste inte domaren av för felridning utan jag fick typ inga poäng på den punkten istället. Jag blev helt paff när jag fick dressyrprotokollet och såg att det skulle ha varit en övergång, den fanns liksom inte i min värld! Gäller att läsa noooga när man väl pluggar in ett program. xD

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s