Alltsåååå… Tandjävel!

Min äckliga, dumma rotfyllda tand som har varit rotfylld i 12-13 år och börjar ge upp nu… Gör så jävla ont! Den är sprucken ner till roten och jag VET att jag måste dra ut den, men försöker skjuta på det så långt det går…

Ibland gör det inte ont alls, och ibland vill jag bara dra ut den på egen hand, NU, för att det gör så jävla ont.

Seriöst, varje gång jag har såhär ont i tanden tänker jag bara på alla gånger jag inte haft tandvärk, och vilken bortskämd liten skitunge jag varit som inte uppskattat varje sekund av det, hahaha.

För att göra dagen ännu bättre måste jag jobba i snitt 12 timmar/dag mån, tis, ons denna veckan. Var sjuk förra veckan och måste skramla ihop mina timmar (plus att jag har mycket att göra efter det, såklart). Hade nämligen semester förra månaden så det blev inte mycket fakturerat, när moms och skatt var betald fanns inget kvar på kontot. Livet som egenföretagare hörrni… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s