Blä för sadelproblem!

Tyvärr hade jag otur med min nya sadel (eller ja, jag köpte ju den på vinst och förlust så jag visste väl att det kunde hända…). Men tyvärr är den nog för vid för damen, så fort det blir galopp glider den fram. Dessutom ligger den lite i bakvikt, så det var ingen höjdare.

Lite tråkigt då jag annars upplever att hon varit mer tillfreds med denna än med min gamla (plus att den är så sjukt mycket skönare att sitta i!), även om den tyvärr skickar bak mig för mycket).

stubben-sadel-sockan.jpg

Nåja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och försöka byta. 🙂 Har provat Sockans uppfödares County Competitor på henne, den låg bättre på henne och jag hamnade direkt i ett bättre läge, men även den var för vid den också. Kanske kan vara något om jag hittar med smalare bom.

Idag ska jag prova mammas Kieffer som nog är någonstans mitt emellan min gamla och min nya sadel.  När vi kommer ner till Skåne igen ska jag försöka få ut en utprovare asap, så vi förhoppningsvis kan hitta något bra. 🙂 Fram tills dess får jag väl rida i min gamla med en pad, som jag gjort tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *