Jag lider av en åkomma…

Ja, det är sant. Jag lider av en åkomma, och jag tror att den är ganska rejält utvecklad i mitt fall. Jag vet inte hur länge jag har haft den, och jag tror jag kommer få leva med den hela livet.

Har ni hört talas om “resting bitch face” eller “RBF”? Det är helt enkelt när man ser sur/bitchig ut trots att man bara är avslappnad i ansiktsmuskulaturen. Nu har jag nog en liten släng av RBF också, men det är inte den åkomman jag syftar på.

Jag har nämligen en åkomma som säkerligen är besläktad med RBF… Nämligen RTA. Resting T-rex Arm!

Min sambo tycker det är hysteriskt kul. Ibland, när jag inte vet vad jag ska göra av handen (t.ex. när jag går eller skrittar av) hamnar min arm i en T-rexposition, helt omedvetet. Den liksom bara hänger där mitt i luften och vippar i takt med att jag rör mig. Illustreras tydligt av bilden nedan.

Solklart fall av resting t-rex arm.

Solklart fall av Resting T-rex Arm.

Jag är mig veterligen den enda personen i världen som lider av denna ovanliga åkomma, den är därmed inte speciellt omskriven i medicinsk litteratur eller tidskrifter. Är det någon som önskar donera en slant, så att jag kan spendera mer tid på att forska om RTA, så är det fritt fram att swisha valfritt belopp.

 

9 thoughts on “Jag lider av en åkomma…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s