Det här med modiga män…

schnell

Det här är Schnell. Schnell är snäll, men jättefeg. Schnell vill dock inte riktigt erkänna det, han är ju trots allt en man. Hela macho-samhället och så, ni vet. Schnell tycker inte alls det är kul när jag kommer och hämtar hans nya flickvän. Det är ju han som bestämmer, jag kan ju inte bara komma och kidnappa henne hur som helst… Då blåser han upp sig och kommer dundrandes i full galopp. Ungefär 3 meter från oss upptäcker han att jag viftar, så han blir skiträdd, vänder på fläcken, sticker svansen mellan benen och springer för livet. När han kommit till anda sidan hagen påminns han dock om att han trots allt är en MAN. En ståtlig, vacker och modig man. En man som inte tar skit av NÅGON, allra minst någon viftande tönt som försöker kidnappa hans brud! Så Schnell kommer dundrandes igen. Jag viftar. Schnell blir rädd. Och så upprepar han hela förfarandet ungefär tusen gånger innan vi kommit ut ur hagen. Jag är lite trött på Schnell nu. 🙄 😉

7 reaktioner på ”Det här med modiga män…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *