Ensam hemma i helgen

Igår åkte Jonathan och 3 av hans kompisar till Prag, så jag är ensam hemma tills på måndag. På måndag är det en annan spännande grej som kommer att hända, men jag vill inte riktigt berätta än, då det inte är helt klart. 🙂

J är supergullig och hade köpt blommor och choklad för att jag behövde vara ensam hemma (han är för gullig ibland, han kan om han vill!).

rosor

Nu när jag inte har något att göra i helgen tänkte jag passa på att rida, men Sockan har fått ett sår på ena bakbenet och är lite varm och svullen. Jag har haft bandage om det i några dagar och det har sett bättre ut, nu är det helt torrt, men augusti, rötmånad och flugor är ju ingen jättebra kombination. Enligt veterinären skulle det i alla fall inte vara någon fara att jogga henne, så jag får se om jag ger mig ut ikväll eller om jag väntar lite till.

sockan

Myser i solen!

De har en liten “pöl” i hagen (den är för liten för att man ska kalla den något annat, haha), och Sockan som ÄLSKAR vatten står alltid i den. Kanske inte heller optimalt med tanke på såret, men det verkar bli bättre rätt snabbt så jag hoppas att det inte inverkar för mycket.

dammen.jpg

I övrigt ska jag bara jobba lite, och slappa den här helgen! Har varit på Maxi och inhandlat en massa ingredienser till Caesarsallad, så går nog all in på det tills på måndag. Jag är för omotiverad för att laga ny mat varje dag när jag är ensam. Tyvärr handlade jag en del godis också, så blir inte fullt så hälsosamt som det kanske låter. 😉

sallad.jpg

Hoppas att ni får en trevlig helg! 🙂

2 reaktioner på ”Ensam hemma i helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *