Heeeelt slut

Usch, vad trött jag är just nu! Idag hade vi fotografering inför vår husförsäljning, och vi har spenderat i princip hela veckan med att packa, putsa, tvätta, städa och ställa i ordning olika saker. Från morgon till kväll, helt utan att överdriva.

Ovanpå det ska man klämma in jobbet (har inte blivit heltid precis) och att ta hand om hästen. Sova 5-6 timmar och så upp och städa igen. Framåt gårdagskvällen tröt motivationen rätt ordentligt kan jag säga. Sjukt dåligt samvete för Sockans skull också, har inte ridit på 3 dagar.

Imorgon ska vi på visning, och titta på ett hus som jag verkligen vill ha. Ska inte skriva för mycket, men det är en hästgård i alla fall. 🙂 Kanske lite över vår budget, men vi får se…

Nästa vecka blir förhoppningsvis lite lugnare, så jag kan komma ikapp med jobb, ridning och blogg. Nästa söndag drar det igång med visningar på vårt hus, så då blir det väl fullt upp igen. Håll tummarna för att vi får en snabb och smidig försäljning kompisar, så jag kan köpa den där drömgården… 😉 Och glöm inte att tipsa era kompisar, ifall någon letar efter ett fräscht hus i Malmö. Nära till flera stall och 2 minuters gångväg till ridhus. 😀

5224261Obs gammal bild sedan vi köpte, men det får duga for now. 🙂

 

En reaktion på ”Heeeelt slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *