Riiiiktigt dålig dag

I förrgår tränade jag för Charlotte på CS Dressage, det kändes faktiskt jättebra, Sockis var på G och vi kämpade på. Även om det (såklart) alltid finns en massa att slipa på tror jag att både jag och Charlotte var nöjda!

Igår fick hon vila, och idag tänkte jag öva mer på galoppfattningarna… Men det blev ett riktigt dåligt pass! Det blåste och smällde i väggarna, vilket ledde till att Sockis spände sig, jag var okoncentrerad, Sockis pinnade på helt utan broms och det blev mest kaos. På slutet fick vi till några bra fattningar, och då slutade jag – ibland blir det helt enkelt inte bättre hur mycket man än sitter och försöker.

Bara att bita ihop och försöka igen imorgon. 🙂

tigg-sockan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s