Öppna, sluta, sluta, öppna…

Jag har knölat en massa med slutor de senaste passen. Öppnar har Sockis alltid gjort bra, men slutorna, speciellt i ena varvet, har varit riktigt dåliga. De har mer blivit skänkelvikningar än något annat, och har varit allt annat än vackra. Speciellt i högervarv, katastrof! 😂🙈 

Nu i veckan bestämde jag mig dock för att jag ska få till dem, och dedikerade ett helt pass mestadels till det. Det blev riktig kaos, Sockan fattade ingenting, jag gav otydliga hjälper och det hela blev mest något som kan liknas vid en slingrande mask, fram och tillbaka. Sockan blev frustrerad och otålig, jag blev galen på mig själv som inte fick till det. 

Till slut trillade polletten ner (jag behövde ge bättre hjälp med min innerskänkel) och helt plötligt fungerade det! 😍🙌 

Hon är för söt min häst, hon fick såklart en massa beröm och dagen efter passade hon på att sticka in rumpan och påbörja en sluta så fort jag lade bak ytterskänkeln det minsta. 😂 Så duktig, det är verkligen kul att ha en så ambitiös tjej som lär sig så snabbt! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *