Vårt hus är till salu <3

Det är med riktigt blandade känslor som vi lägger ut huset till salu. Vi är jätteförtjusta i huset och trivs verkligen SÅ bra, både med huset i sig och med läget. Det är helt perfekt, ett schysst nyrenoverat hus med närhet till stall och natur, samtidigt som det går supersnabbt (10 min) att köra in till Malmö centrum.

Dock har vi tagit beslutet att vi ska flytta uppåt igen, till mina hemtrakter. Vi ÖNSKAR att vi hade kunnat teleportera huset med oss, (haha) men tyvärr blir det svårt… 😉

Det som känns kul är dock att det verkar finnas intresse. Huset lades ut igår på kvällen, och fick redan samma dag över 3000 visningar på Hemnet (!). Andra hus i Malmö som kom ut tidigare den dagen hade mellan 1000 och 1700. Vi får hoppas att vi hittar en köpare som tycker om det lika mycket som vi gör. 🙂

Länk till annonsen här.

En reaktion på ”Vårt hus är till salu <3

  1. G skriver:

    Jättefint, hoppas ni får skitmycket betalt!
    Blev lite förvånad över utgångspriset, trodde huspriser skulle vara högre så nära en storstad men är ju faktiskt Karlstad-pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *