Nybörjarponnyn Sockan

Alltså ärligt, huuuur söta är de inte?! 😂


Jonathan har ridit 4-5 gånger nu, bara korta korta pass på Sockans vilodagar, men han börjar förstå lättridning nu. Så duktig!

Är dock nästan mer stolt över min snälla snälla häst. 😂🙈 Hon som bara blivit riden av relativt välbalanserade, mjuka ryttare har helt plötligt fått en 2 meter lång nybörjare på ryggen. I början tyckte hon det var skitäckligt, men nu tar hon det med ro och joggar på när han smackar och saktar av när han säger ptrooo (…oftast). Hur duktig är hon inte?! Dessutom vet hon att matte står bredvid med fickorna fulla av godis, det kanske gör sitt… 🙄😂

Nåja, målet är att han ska kunna hänga med mig på uteritter sen när vi köper en till!

Har ni fått upp era respektive på hästen någon gång? 😃

2 reaktioner på ”Nybörjarponnyn Sockan

  1. Bettinas islandshäst skriver:

    Hu. Kommer inte på fråga! Juppe är i och för sig ganska stor för att vara isis, hemmamätt till 1.40 – men mannenvännen är låååång och väger över 100 kilo. Gulp.
    Nope. Juppe får hålla tillgodo med lilla mig. Och mannenvännen får titta på (händer ytterst sällsynt).

    • admin skriver:

      Nej, det förstår jag – min är inte speciellt liten han heller, Sockan ser pytteliten ut med honom på – och då är hon ändå en ganska stor häst, även för att vara SWB. Haha, han ville gärna prova ponny pga livrädd, men den stackars ponny som får bära honom… 😉 Nej, du gör helt rätt där, ponnysarna klarar sig nog bäst utan stora karlar på ryggen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *