Galopp på utebanan

Idag har jag haft fullt upp med jobb, men passade på att smita iväg på eftermiddagen för att rida. Får ta igen lite jobb på kvällen, men det kan det vara värt. 🙂

Galopp på utebanan

Vi har så himla fin, ny utebana på klubben, jättestor och fräsch (80 x 60 tror jag?). Vädret var så härligt idag att jag beslutade mig för att rida där. Det blev mycket fattningar i båda varven för att hon ska bli stark. Hon är så duktig, kämpar på fast det är svårt. <3 Det märktes att hon blev trött på slutet, så imorgon får hon vila. Passar perfekt eftersom att jag ändå ska till Jönköping imorgon.

På torsdag ska jag träna för Charlotte igen, ska bli superkul! 🙂

Hur söta är inte de här små lurvöronen?

8 reaktioner på ”Galopp på utebanan

 1. Bettinas islandshäst skriver:

  Ah så härligt med stoooooor ridbana. Vi har en ganska liten och jag kan få lite panik när det gäller galopp och sådana prylar då. Det känns för trångt (vet att det inte är så för hästen skull, mer min känsla).

  • Sanna skriver:

   Det är verkligen superskönt! Fast i mitt fall är det lite tvärt om, haha, ganska skönt med det mindre ridhuset så man får lite broms. 😉

  • Sanna skriver:

   Eller hur?! Det är supermysigt, lite dåligt med ridvägar bara, men i Malmö finns det typ inga alls så man får väl vara nöjd med det man har. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *