Samarbeten sökes – hund och katt

Sökes: bloggare/influencers som vill delta som produkttestare/varumärkesambassadörer. Produkterna är främst riktade mot hund och katt, men det finns någon enstaka som fungerar bra på häst.

Vem är du? Du är en bloggare eller influencer som har ett stort intresse för djur. Du är aktiv på dina sociala medier, och du har en följarskara som interagerar med dig. Du ska formulera dig väl och ha en sund värdegrund. Du ska ha ett sunt tänk när det gäller träning, oavsett djurslag. Du ska jobba med positiva metoder.

Vilken typ av följarskara har du? Du har en följarskara som är intresserad av och har egna husdjur. Hund, katt och häst är fokusområden.

Vad innebär uppdraget? Du kommer testa våra produkter, betygsätta dem samt skriva en liten text vad du tycker om dem. Du kommer även få använda och visa upp produkterna, gärna i dina sociala medier. Du kommer ingå i en liten, utvald grupp av testare/ambassadörer som visas upp på våra varumärkens hemsidor, där kommer vi även länka tillbaka till din blogg/sociala medier. Dina recensioner kommer publiceras på våra hemsidor och då kommer vi även länka tillbaka till dig. Vi söker enbart efter aktiva samarbetspartners, vilket innebär att du kommer ha kontakt med oss i alla fall ett par gånger i månaden.

Vilken ersättning utgår? Alla ambassadörer får behålla alla produkter, och kommer även bli promotade via våra hemsidor och sociala medier. Ersättning kan även utgå, det diskuteras från fall till fall beroende på dina förutsättningar. Observera att vi enbart kommer ingå samarbete med seriösa influencers – du ska alltså redovisa dina intäkter på ett korrekt vis. Vi förutsätter även att de influencers vi väljer att jobba med följer de gällande marknadsföringslagar som finns. Vi kan självklart hjälpa er med denna punkt om ni är osäkra!

Om ni är intresserade, kommentera här så kontaktar jag er via mail med mer information.

 

4 reaktioner på ”Samarbeten sökes – hund och katt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *