Hänt sedan sist…

Ja, oj vad dålig jag har varit på att uppdatera. Igen. Det känns som att det är det enda jag skriver i mina inlägg nu för tiden. 🙂 Till stor del beror det just nu på att jag haft en otroligt kämpig period, främst häst-mässigt men också generellt. Ridningen har varit skittuff för mig, då min kropp blivit väldigt påverkad och jag har fått akut-ont i ryggen efter varje pass. Naturligtvis är detta något som också har drabbat mitt jobb och min fritid, eftersom att jag knappt kunnat sitta (på jobbet eller i soffan/på stol) i längre perioder än 30 minuter.

En normal människa hade kanske slutat rida, men det kändes inte som ett alternativ… 😉

Istället har jag gett mig fasen på att försöka lösa problemet, vilket på egen hand gått sådär. Vissa dagar har det känts bättre, men över lag har det tyvärr eskalerat och blivit värre och värre. Tills i måndags – då red jag för Ingrid Marklund,  B-tränare och domare. Hon gav mig så galet bra hjälp, fokuserade hela tiden på min sits och för första gången på hur länge som helst kunde jag hoppa av Sockan utan att ha ont i ryggen. Det låter kanske inte så märkligt, men för mig kändes det som att jag vunnit högsta vinsten på lotto…

Ingrid hjälpte mig jättemycket med tre, fyra olika saker jag måste tänka på för att sitta helt rak och få en bra position i sadeln. När hon tyckte jag satt helt rak kändes det som att jag lutade mig jättemycket åt ena hållet… Då förstår ni hur snett jag måste ha suttit innan?!

I övrigt var Sockan kanonduktig och fick speciellt beröm för sin fina galopp och arbetsvilliga attityd. Alltid kul när hästen får beröm, fast man vet ju alltid själv att ens egna häst är den finaste i hela världen. 😉

I övrigt: Vi har spontanköpt ett hus (IGEN), Rubinett är tjock och go, och har beräknad fölning om ca 2 veckor, och så har vi tävlat lite. 😀 Mer om allt detta i senare inlägg!

En reaktion på ”Hänt sedan sist…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *